0593-543321 / 06-43228881 •

Beplantingsplan maken

Altijd een boeiende tuin

Het is belangrijk dat er in een tuin het hele jaar door iets te beleven is. Dit hoeft niet te betekenen dat er altijd iets bloeit, dat is zelfs niet altijd mogelijk. Maar ook het gebruik van groenblijvende beplanting en mooie structuren, of bijvoorbeeld botanische bollen kunnen een tuin interessant maken. Meestal zullen we kiezen voor grotere groepen beplanting van één soort. De beplanting komt dan goed tot z’n recht. Bovendien vergemakkelijkt dit het onderhoud aanzienlijk. Maar net zo makkelijk maken wij een weelderig plan in cottagestijl… U zegt het maar!

De juiste plant op de juiste plaats

Welke beplanting in uw tuin gebruikt kan worden is van een aantal belangrijke factoren afhankelijk, zoals de structuur van de bodem en de ligging van de tuin. Maar bovenal is het belangrijk welke beplanting bij het ontwerp past en wat u mooi vindt. Heeft u voorkeur voor bepaalde kleuren, of voor een bepaald soort bloemen? Vlinders in de tuin? Kruiden?
Wij proberen het allemaal te verwerken in het beplantingsplan.

Het beplantingsplan

Het beplantingsplan wordt gemaakt aan de hand van het ontwerp. De plantvakken worden exact aangeven en de nummers in de plantvakken komen overeen met de nummers op het beplantingsplan. Op het beplantingsplan zelf staan de Latijnse namen. U kunt veel van de verschillende plantsoorten terug vinden in de bekende plantenboeken. Wij kunnen alle soorten beplanting leveren. Mochten wij de beplanting leveren dan krijgt u altijd aanslaggarantie.

Afspraak

Wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs, om te
bekijken wat een ontwerp en/of beplantingsplan voor uw tuin zou moeten kosten.

Haan Tuintechniek